Ev Almayı Düşünenlere Öneriler

Ev Almayı Düşünenlere Öneriler

Ev almayı düşünüyorsunuz ancak nasıl bir ev almanız gerektiği konusunda yeterli bilgiye sahip değil misiniz? Sizlere bu konuda her aşamada yardımcı olan firmamız sayesinde doğru tercihte bulunabilir ve yapabileceğiniz hataların önüne geçebilirsiniz. Ev almaya karar vermeden önce mutlaka bize danışın, uzman ekibimizle her zaman için yanınızda olalım.



Ev Almayı Düşünenler Nelere Dikkat Etmeli?

Ev almayı düşünenlere öneriler  sunacağımız bu yazımızda sizlere daha akılcı kararlar vermeniz adına yol göstermeye çalışacağız. Konut danışmalığı firması olarak Bursa şehir merkezi ve tüm semtlerinde hizmet vermekte ve almak istediğiniz evin her aşamasında yanınızda olmaya çalışmaktayız. Şimdi ev alırken nelere dikkat etmeniz gerekir? detaylı bir şekilde inceleyelim. Ev almayı düşünenlere öneriler sunacağımız bu yazımızda sizlere daha akılcı kararlar vermeniz adına yol göstermeye çalışacağız. Konut danışmalığı firması olarak Bursa şehir merkezi ve tüm semtlerinde hizmet vermekte ve almak istediğiniz evin her aşamasında yanınızda olmaya çalışmaktayız. Şimdi ev alırken nelere dikkat etmeniz gerekir? detaylı bir şekilde inceleyelim.
  • Evi ne amaçlı almak istediğinize karar verin. Yatırım amaçlı mı yoksa oturmak amaçlı mı?
  • Konut satın alırken sadece dışına bakmayın, iç mekanda yapılan işçiliği de özenle inceleyin.
  • Satın alacağınız evin konumunu doğru seçin. İşinize, çocuğunuzun okuluna ya da ulaşım imkanlarına yakın olmasına özen gösterin.
  • Konut alacağınız binanın deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığına dikkat edin. Eğer bu konuda herhangi bir bilginiz yoksa bir danışmandan yardım isteyin.
  • Satın alma sırasında sözleşmeyi aceleye getirmeden titiz bir şekilde okuyun.
  • Sözleşmeden anlamıyorsanız ya da anlamadığınız bir nokta olduğunda bir danışmandan destek isteyin.
  • Alacağınız evin krediye uygun olup olmadığından emin olun.
  • Tapu bilgilerini mutlaka kontrol edin. Eğer tapuya ulaşamıyorsanız konutu satan kişiden yeni bir tapu örneği talep edin.
  • Konutu teslim alma sırasında tüm detayları kontrol ederek teslim alın. Fayanslar, kapılar, döşemeler, lavabo, duş bataryası, eviye gibi aklınıza gelebilecek her şeye.

Diğer Blog Yazılarımız